Kamagra
Domov > Informacije o Kamagri > Nasveti za povečanje spolnega nagona

Nasveti za povečanje spolnega nagona

Različni dejavniki igrajo vlogo pri vašem spolnem nagonu, erektilni funkciji in splošni ravni spolne zmogljivosti. Ti vključujejo vaše fizično zdravje, vaše psihično dobro počutje in stopnjo povezanosti, ki jo čutite s svojim partnerjem.

Poleg uporabe zdravil (Kamagra izdelkov) poskusite uporabiti naslednje tehnike za izboljšanje vzburjenja in povečanje spolne želje:

  • Spite vsaj sedem ur na noč. Spanje igra ključno vlogo pri vašem spolnem zdravju. Pravzaprav raziskave kažejo, da so motnje spanja pogosto povezane s težavami pri spolni uspešnosti, kot je erektilna disfunkcija. Poskusite spati vsaj sedem ur na noč.
  • Če ne telovadite redno, začnite. Redna vadba poveča krvni obtok po telesu. Ohranjanje rednega urnika vadbe je povezano tudi z izboljšanjem splošnega spolnega delovanja. Poskusite ostati aktivni tako, da si zagotovite vsaj 150 minut zmerne telesne dejavnosti in dva treninga za krepitev mišic na teden.
  • Jejte uravnoteženo, zdravo prehrano. Čeprav povezava med določeno hrano in spolnim nagonom ni zelo močna, vam lahko uživanje uravnotežene prehrane pomaga ohranjati zdravo telesno težo in zmanjša tveganje za pogoste težave s spolno sposobnostjo, kot je erektilna disfunkcija.
  • Če kadite, poskusite prenehati. Kajenje lahko prispeva k motnjam spolne želje na več načinov, vključno s poškodbo krvnih žil in zmanjšanjem duševnega odziva na spolno stimulativno gradivo. Če kadite, razmislite o opustitvi te razvade.
  • Izogibajte se uporabi prepovedanih drog. Številne droge lahko negativno vplivajo na vaš spolni nagon in vašo spolno zmogljivost. Poskusite se izogibati uporabi prepovedanih drog in se posvetujte s svojim zdravstvenim delavcem, če mislite, da imate motnjo uživanja substanc.
  • Delajte na povezavi s partnerjem. Pri seksu gre predvsem za zaupanje in čim bližje se počutite s svojim partnerjem, bolj boste verjetno zainteresirani za pogoste spolne odnose.

Poskusite si nameniti veliko časa, ki ga preživite s svojim partnerjem, pa naj bo to sproščanje doma ob filmu ali tedenski večerni zmenek. 

Vsekakor pa preizkusite naše izdelke tudi, če želite zgolj popestriti vaš spolni odnos! Kamagra izdelki so zagotovo prava izbira, da »začinite« vajin spolni odnos.

Kamagra izdelki

KAMAGRA GEL
že od 30 €
KAMAGRA GOLD TABLETE
že od 25 €
SUPER KAMAGRA GEL
že od 55 €
SUPER KAMAGRA TABLETE
že od 45 €
APCALIS – TADALAFIL 20 MG
že od 45 €
SUPER TADAPOX TABLETE
že od 55 €
DAPOXETIN TABLETE
že od 50 €
KAMAGRA BONBONI
že od 25 €


Kamagra izdelki