Kamagra
Domov > Dostava

DOSTAVA IN PAKIRANJE KAMAGRA IZDELKOV


STROŠKI DOSTAVE

Nudimo vam BREZPLAČNO dostavo za vsa naročila. Vse pakete pošiljamo preko Pošte Slovenija.


ČAS ODPREME in PREDVIDENA DOSTAVA

Naročila izvedena do 13h odpremimo še isti dan. Pošta potrebuje za dostavo med 24h in 72h. Načeloma so vse pošiljke dostavljene v roku 48h. Pošiljke odpošiljamo preko Pošte Slovenije. Če vas ob obisku poštarja ni doma, vas bo listek čakal v nabiralniku. V kolikor naročite na način: Poštno ležeče ne prejmete na dom NOBENEGA OBVESTILA. O prispelem paketu vas mi obvestimo in vam pošljemo številko paketa.


DISKRETNO PAKIRANJE POŠILJK

Vse naročene pošiljke so 100% DISKRETNO zapakirane.


NAČIN: NA POŠTO (POŠTNO LEŽEČE)

Nudimo vam možnost pošiljanja paketa DIREKTNO na pošto po vaših željah. V tem primeru na dom ne prejmete nobenega obvestila o prispelem paketu. Mi vas obvestimo, ko paket prispe na pošto in vam pošljemo sledilno številko za prevzem naročenega paketa na vaši izbrani pošti. Pošiljka vas bo čakala na vaši izbrani pošti 15 dni. Ko izpolnjujete naročilnico ne potrebujete napisati vašega domačega naslova zgolj izbrano pošto, ime in priimek ter vašo elektronsko pošto.

Primer naslova za Poštno ležeče: Jan Oblak, Poštno ležeče, 1231 Ljubljana – Črnuče.

— > Za pošiljanje na način: poštno ležeče, nam pri naročilu pod opombami zapišite točno številko pošte kamor želite prejeti pošiljko. Številko željene pošte si lahko poiščete na spletni strani Pošte Slovenije.

narocilo-kamagra-izdelki
KAMAGRA GEL
že od 30 €
KAMAGRA GOLD TABLETE
že od 25 €
SUPER KAMAGRA GEL
že od 55 €
SUPER KAMAGRA TABLETE
že od 45 €
APCALIS – TADALAFIL 20 MG
že od 45 €
SUPER TADAPOX TABLETE
že od 55 €
DAPOXETIN TABLETE
že od 50 €
KAMAGRA BONBONI
že od 25 €

Kamagra izdelki