Kamagra
Domov > Informacije o Kamagri > Kdo ima večjo spolno željo – ženske ali moški?

Kdo ima večjo spolno željo – ženske ali moški?

Kot spolni terapevt, specializiran za nizek libido, vam lahko takoj povem, da je na to vprašanje težko odgovoriti, saj je način, kako gledamo na spolno željo, prepojen s številnimi kulturnimi miti. Odgovor, ki ga boste dobili, se bo verjetno razlikoval – odvisno od tega, kako verjamete, da libido deluje, in koliko teh mitov verjamete. 

Trdna ideja je, da si moški pogosteje želijo seksa kot ženske. Pravzaprav ne samo, da moški spolni nagon velja za večji – v medijih ga pogosto prikazujejo kot stalnico.

Za moške velja, da so v nenehnem stanju spolnega vzburjenja in si ves čas želijo in potrebujejo seks. O tem, kaj verjamemo o ljudeh z drugačno spolno identiteto v primerjavi z ženskim in moškim libidom, je treba v popularni kulturi še razpravljati.


Dva različna stila spolne želje (spontani in odzivni)

Obstajata dva različna stila spolne želje – spontani in odzivni. Spontani libido je tisti, ki smo ga najbolj vajeni. To je občutek, ki se pojavi kar naenkrat, ravno sredi večerje ali sprehoda.

»Odzivna želja pa je reakcija na to, da se fizično vzbudimo. Da se odzivna želja pojavi, jo mora nekaj sprožiti – morda spolna fantazija, pogled privlačnega tujca ali čuten dotik. ”

Na splošno so moški bolj nagnjeni k spontanemu stilu poželenja, medtem ko se ženske bolj nagibajo k odzivnemu stilu poželenja.

Če imate težave z libidom in/ali pomanjkanjem erekcije, obstaja veliko načinov za boj proti temu.


KOMU PRIPOROČAMO NAKUP naših izdelkov?:

Kamagra izdelki

KAMAGRA GEL
že od 30 €
KAMAGRA GOLD TABLETE
že od 25 €
SUPER KAMAGRA GEL
že od 55 €
SUPER KAMAGRA TABLETE
že od 45 €
APCALIS – TADALAFIL 20 MG
že od 45 €
SUPER TADAPOX TABLETE
že od 55 €
DAPOXETIN TABLETE
že od 50 €
KAMAGRA BONBONI
že od 25 €


Kamagra izdelki